måste klaga lite ..

Hr haft matte diagnos idag, direkt efter det svenska diagnos . (hyffsat lätta båda två)
sen direkt efter engelska diagnos som var så in i helvetes svår!!!! fyfan för engelska fan ..... 180 frågor var det! Typ såna ord jag aldrig hört i hela mitt liv innan ... åååh så arg blir jag!  aja ...

något bra;
ÄNTLIGEN fick jag tag på väskan idag! 4;e gången gillt fan!  Köpte även en ny fundaion och mascara, sånt som behövs you know!

  



Börjar bli tjock i halsen med och huvudet sprängs, fan också .. Innan jag går och lägger mig idag kommer jag ha diagnosen; sjuk!



regn, regn, regn

Är hos Viktor nu. Vi drog ner till marknaden direkt för att bara kika lite. Men tror ni inte vi han gå på typ 1 och en halv gata sen kom Vislandas morgonregn (värsta monsunen typ>.<) till Alvesta. Så vi gömde oss i bokhandeln. Jag fick lite tid att kolla runt lite efter saker som jag behöver till skolan , så som kalender , pennskrin och så :)
Vi sprang till hemmakväll och gömde oss sen när bokhandeln stängt. Jag har inte ätit godis sen förra söndagen och ska inte göra det mer heller hade jag bestämt, men det tyckte inte Viktor om så han fick mig att ändra mig, så på Lördagar får jag äta iallfall. haha
Just nu sitter vi lite småblöta och tittar på tv och nu blir de fika! . booya!


uäääk.



huhuee!

Shiiiiiit vad det regnade i morse! :O Seriöst, kunde typ inte sova , lät värsta mycket.
Sen det ända jag tänkte på var att jag ska gå till bussen sen, men fan inte i det vädret!  Och så blir det inte för det har slutat nu som tur är :)  fast kanske kommer tillbaka ?!

usch ;s


Koffe var förresten i Alvesta igår på alvestamarknad typ. Jag vaknade vid 4 och då kollade jag om han kommit hem , men icke. Så blev fan lite orolig där, så kunde typ inte sova (eller jo, men ville inte). Seriöst, går man i Alvesta vid den tiden dör man ju fan.  
men sen vid 6 tiden någongång så drullade han in så då kunde jag gosa ner mig igen . (y

Någon som var där igår? Sög det lika mycket som förra året eller var det bättre?


sängen nästa!

Emelie stack precis och filmen är slut .. Det var en med Jennifer Lopez, ganska bra faktiskt :)
Jag är cp trött så ska strax sova, ska åka med 1 bussen imon till Viktor ;*
Äntligen får jag sova bredvid honom igen, har fan varit ensam varje natt i en vecka nu ... suger!
Aja natti!

(y



chillidill

ååååh ... suger lite att jag inte hunnit komma till datorn denna veckan ..
kommer typ bara hem packar något och sticker igen, sen när jag kommer hem äre dags att sova och upp 05:45 igen.

Ganska skönt att börjat skolan igen och komma in i rutinerna iallfall.. Men trött är jag och allt annat jag ska hinna med blir så stressigt. Idag är den ända dagen jag chillar och tar det lugnt .. och det var för att päronen sa till mig. Aja, behövde det.

Idag hade jag matte i 30 min, stack ner till samlingssalen och var där i 5 min när elevkåren snackade. Hade lång rast sen idrott som vi inte behövde byta om till utan hon gick igenom betygskriterierna och sånt och släppte oss tidigare, sen hade vi ännu mer lång rast sen skolfoto och så slutade jag kvart i 12 (y  gaaanska chill!

Nu passade jag på att dra in ett inlägg. Kollar på film med Michaela och Emelie och har precis käkat tacos spricker typ ..
Aja fan vad långt det blev ...  Hörs sen , lovar!





wha wha

Seriöst, har inte suttit så här lite vid datorn på .... jag vet inte hur länge.
Ganska skönt men ändå inte ;o Hänger ju inte redigt med som förr . ;) 
Men ville göra så mycket av sista tiden av sommarlovet ..

Började igår på Kungsmadskolan, i HVS10.
Verkar som en skit rolig linje, får bara hoppas att människor i klassen börjar snacka snart med , :) 

Det ända vi gjort dessa två dagarna är att få information och information och ännu mer information .. hah
Imorgon ska vi vara med Frisörerna och med 2;orna och så iallfall :) Kan bli himla kul. 2;orna i Skönhet & Hälsa ska fixa våra naglar, synd bara att jag rivit bort alla mina typ.  

tryck på bilden för stor bild .. lite långa dagar tycker jag . ;d




Moheda nästa!

Huhu har inte hunnit blogga, kolla facebook eller bloggar eller ha någonting med datorn att göra.
Jag tar vara på det sista av mitt lov, sista dagen är imorgon . uschuschusch ;O

kom hem från matchen för en stund sen, så har gjort mig iordning, ska äta nu sen drar jag och Emelie till Moheda. hörs när jag har tid !

typ 1 år gammal bild på mig och emelie fis ;*



Viktor Karlsson <3

Bästa halvåret ever!
Älskar dig!





Karate Kid

Har precis gjort mig iordning. Vi ska snart dra till bion, blir nog Karate Kid.
Iallfall om jag får bestämma :) Men brukar bli så , hehe! (a)
Fanns typ ingen som jag typ bah; oooh den vill jag se! som det brukar finnas, men denna verkar bra iallfall + att han är sjukt söt den lille pojken ;)





Onsdaggg

Sitter hos Viktor nu och äter Rostade mackor med O'boy. Måste ju ha lite energi igen efter träningen ;)
Ljumskarna kändes en aning bättre idag iallfall , förutom precis i slutet så då blev de styrka istället, bara vänta och se hur magen känns imon ;O träningsvärk eller ej?

?


Imorgon har jag och Viktor 6 månader, känns som om tiden bara flygt fram wtf ;o Aja känns bra iallfall. :) <3
Blir stan, med bio och så (y






Morgon te? Ja tack

Vaknade vid 11 tiden idag, ganska tidigt och bra faktiskt :)

Ska dricka te strax, har varit så fläskigt varmt hela tiden så har inte gjort det på ett tag .. Eller sen i lördags.. Men det är länge för mig ;d Synd bara att min bror inte är hemma, är inte detsamma att dricka det här hemma utan honom .. sadface

Idag ska jag ta hand om mig själv lite. Var ganska längesen eftersom att jag knappt varit hemma något.
Köra lite peeling, inpackning, ta fram rakhyvlen och så är jag på topp igen (y

Ska träffa Angelica sen med :)



Hemma igen

Hemma från Karlstad igen. Det var faktiskt himmla kul där, vi seglade tillexempel och hade trekamp med olika kluriga saker och skattjakt i Karlstad med deras Skol IF :p 
Vi var i Löfbergs lila Arena (asså Färjestads Arena för er som inte vet) och kollade överallt, det äre inte alla som gjort, höhö ;) Typ deras enorma omkläddningsrum och gym och sånt , ALLT!

Känner att jag vill vara hemma nu dom sista dagarna innan skolan som börjar på måndag. Iallafall hålla mig inom Småland ;) 

En del ettor som började på JB idag, hur var det? :D  

 ? :)


Måste rusa!

Åker till Karlstad nu ..
Ska typ vara där med deras Skol IF och se vad dom brukar göra för Aktiviteter och sånt, typ som segla .
Kan nog bli kul :)



Kvälls kul

Kollade på YouTube på olika Rapattacks som Vakna med the Voice brukar göra..
Här är den bästa ;D



Hittade denna filmen också, omgggg ;O






yayaa !

Hemma nu!
Har ätit kålpudding.. Fast utan kål, för satt och tog bort all kål, uuäääkk! Fast det var ganska bra för tog väärsta lång tid, och jag som alltid brukar äta så förbannat fort åt typ 1 tugga då och ........... då . Ett steg i rätt riktning (y

Sitter och läser bloggar , har ju inte gjort det sen i onsdags så ligger efter en del ;o Kollar på Amazing Race med. Där skulle man varit med :)



Ska strax börja packa om också. Hoppas på att Angelica ska komma hem i tid sen med så jag kan gå ut och träffa henne en runda :d 

gaah, miss yah! gammeeell bild ;* 



 

Happy B-day!

Har precis vaknat , har sjungt för Viktor som fyller 18 idag :) Extremt fint lät det måste jag påpeka. Höh
Ska gå ut och göra frukost till honom nu , sen kolla på OC.

Pappa kommer och hämtar hem mig senare så att jag kan packa om resväskan och sova tidigt. Åker till Karlstad imorgon med Skol IF vid 7 PÅ MORGONEN. HAr inte gått upp vid den tiden någon gång på 2 månader... uuuhh ;<

puss bby!



Lördaggg

Hemma hos Viktor igen :) öh .. Man åkte iväg från Stockholm från 30 grader och fettt med fin himmel och sol , så kommer man hem till regn.. Jag som trodde vi hade mycket finare väder än Stockholm, No matter what!

Det var iallfall himla trevligt och mys i Stockholm men skönt att komma hem :)
Fick mobilblogga med så gjorde typ inga inlägg för texten blev ju så jävla ful. Kunde inte hoppa ner eller någonting. ;p

Här bodde vi iallfall :P




sen hittade jag inga mer bilder , men skit fint var det iallfall :)


Fredagen den 13 är slut

Så ja, vi kom på tåget och är påväg hem. Fast har stått stilla ett tag så vi sitter och spanar på kossorna som är typ 2 meter från fönstret. 30 minuter försenade än så länge ;< Sitter och läser klick, eller försöker! Massa jävla jobbiga barn som skriker och leker med högljudda Mc donalds leksaker.... Längtar tills vi kommer hem och kan äta glass och kolla på resten av säsong 3! :) smell ya later!

Fast i Tumba

Jaha , vi missade tåget hem. Den som skulle köra våra väskor till centralstationen var uppe vid Globen och yra xd så missade tåget .. Det gick två tåg efter det men båda två var fullbokade.. Så vi följde med Ove och Maritha till deras kompisar i Tumba . Så nu är vi här, fikar för tillfället , mycket trevligt ;) sjukt härlig och ivrig stockholms kärring bor vi hos iallafall :d blir tåget hem imorgon, tjuu!

<3

Sitter vid vattnet med min älskling. Sjukt fint :) var nere i stan efter åt vi kom till hotellet (som för övrigt var skit fint, ligger i kungsholmen med lagom långt till stan med (y ) käkade den godaste pizzan i mitt liv :'d. ska snart tillbaka till hotellet för börjar bli ganska kallt här. Stjärnfallen missade jag tydligen nu med bara för att jag har nylle ner kört i bloggandet. Suck. Herrå!

Stockholm

Sitter i bilen påväg till Stockholm :) vi slår ihjäl tiden med korsord och musik ;) Gick upp klockan 10 så känner mig helt död, men kan inte sova. Aja hörs när vi är framme! PUSS

.....

Har kört hem Viktor nu, så ska chilla lite sen äntligen träna ikväll!
Innan dess ska jag packa lite med, Jag och Viktor åker ju till Stockholm imorgon , :)


whää ..

Dagen har bestått av OC och bus med min pojk :) 
Har varit och ätit glass och varit ute med bland annat Michaela , Emelie och Linda :)
emelie var såklart lika störd som vanligt ;*

Har precis spelat Fifa mot Viktor, det var inte redigt min grej precis ......
Han vann med 5-0 , Jag hade ett 5-stjärnigt lag och han ett 3-stjärnigt . ;d
Fast jag hade ju 5 utvisade till slut så  var inte så lätt ;O

Nu spelar han mot Koffe och jag läser bloggar :) Ska strax käka lite hamburgare och så!
Goooeeeettt




måndag

Kom precis hem ifrån affären och tvingade bort Koffe från sitt spelande så han kan steka hamburgarna. Lite kan ju dom andra göra också. Känner mig som världens jävla hem biträde när föräldrarna är borta...

Fick sån jävla panik innan när dom undrade varför jag inte var på mötet, OJ hade jag helt glömt bort. Dom borde veta vid detta lagret att jag inte kan hålla reda på sånt så Janne borde ha skickat sms igår faktiskt och påminnt mig!
Jag gjorde ändå ingen nytta där, kollade på när de andra 9onde klassarna visade upp sina danser på idrotten, hahahah. Dom videorna ville man ju bara lägga ut på Facebook direkt, hahha . :D

Aja nu är maten strax klar! och så kommer Viktor strax :)
hörs senare!







natti

Kvällen bestod utav att vara hos Michaela med henne linda och emelie. Hade även med mig Bella. Blev godis och skräckfilm(!?!?!?!?!) . Någon kommer att ha mardrömmar inatt!! Viktor vart är du?;(
Filmen söööög som satan med! Den hette typ bloody Mary. Titta inte på den! Eller på någon annan skräckfilm för den delen ;( ..

Emelie stack hem efter den och vi andra stack ut. till Folket vid Panos. jaaa SUCK!  Hade jag kunnat gå hem istället hade jag gjort det, men saken var det att jag inte vågade gå själv efter den där filmen.
Kändes som om Bloody Mary skulle hoppa ur från skogen fan ;o  (okej, skräckfilm eller inte.. jag är inte fan av mörker om man säger så).
Fast det var ganska trevligt vid panos ändå, det var inte redigt samma folk som vanligt. Eller okej, vem försöker jag lura? det var precis samma folk, bara inte alla på samma gång ...  
Men hade mjukisar på mig och var helt sleten, så passade ju in iallfall! (y

Tillslut gick jag och Linda hem vid halv 12 typ och jag slängde mig över kebabpizzan min fader köpt! Hade inte käkat sen frukosten vid 2 så den satt fint. 
Och nu har jag suttit här sen dess. Med Spotify och bloggar!  Läser ju typ inte bloggar när jag är hos Viktor (Kissie och Falsksanning är ett undantag) så har ju mycket att ta igen! 

Nu ska jag upp och sova iallfall.  Natti! 

 
  

NU VAR DEÄT EN JÄVLA FUCKER SOM SKICKADE DEN LÄNKEN MED SPOTIFY SOM INTE ÄR EN LÅT UTAN EN JÄVLA FUL SAK SOM SKRIKER, HADE VÄRSTA VOLYMEN SÅ BLEV CPPPPPPPPP RÄDD! JÄVLA SÄÄÄÄR VISAR ;(((



Nu ska jag ta ett glas mjölk och "sova".. snarare ligga livrädd i sängen typppp..

Update

Jag veeeet .. Har inte uppdaterat på hela helgen typ ... Har inte funnits mycket att uppdatera om. Har varit hos Viktor, kollat på OC och varit i Växjö på kvällarna. Båda kvällarna har varit mycket trevliga, :) Fredags var roligast, då det var mest folk eftersom att det var Rix FM!

Men en sak som hände igår var att jag och Viktor kollat på OC <3 hela dagen, sen kom jag vid typ kvart över 6 att jag kanske skulle börja göra mig iordning eftersom att vi skulle vara i stan vid halv 8 för att kolla på Nellies dansuppvisning. 
Så sminkade mig lite fort, han inte fixa håret så blev att bara kamma det och sätta ett spänne. (intressant jag vet)
Men iallafall så kollade Viktor när bussen gick , den gick ju då vid 10 i sju och jag var klar vid halv typ , så det blev gaanska panik där eftersom att Viktor bor bortanför vattentornet och bussen gick ifrån stationen.
Så vi bara; jaha men vi skyndar oss som fan till Willys nu då och hoppar på där.. Tror ni inte att när vi ska gå så är kattjäveln borta? PERFEKT verkligen! Efter typ 10 min, hittar vi äntligen han i en garderob så då kunde vi sticka.
som grädden på moset så hade det börjat regna också!! Men vi gick fort som fan genom hela alvesta kändes det som!
När vi var vid början av viadukten så var klockan 10 i .. Vi tänkte då att snäääälla kan bussen vara försenad!sprang vi från Willys till busshållplatsen , dyngsur var jag av regnet med och kände mig så fräsh när vi kom fram (eller kanske mer som en dränkt katt). Dock blev vi ganska lyckliga när det stod folk där som skulle på bussen så vi visste att vi faktiskt klarade det!
Men saken var den att bussen aldrig kom. Den var full så den tog inte emot mer passagerare , TOPPEN!
Allt det här och så missar vi ÄNDÅ den där jävla uppvisningen!!! Kändes ju ganska förjävligt att inse att vi skulle få gå tillbaka hela vägen igen ...  
Men nej , då kom Johanna och Jennie som inte heller kom med bussen och frågade om vi ville ha skjuss in till växjö .. Kunde inte vara tacksammare i det läget! TACK :)





!!!!!!

eheheee, nu blire åka av!


fix!

Tacos, godis, duschen, musik, fix! 
Vet bara inte vilka kläder jag ska ha .. något bekvämt iallfall. Kom ihåg förra Rix FM, hade klackskor och dog typ i slutet av kvällen även om dom var låga så nej idag blire nog till och med slip ins. bekvämt, ja tack!  

Koffe tjatar om att jag ska göra pasta med pasta sås med honom. Men sååå gott äre inte att jag väljer det istället för att plocka fram tacosen som väntar på mig!

                 ikväll kör vi!

GRATTIS!

Grattis gumman :)
Yeye vi ses inte ofta längre och jag gillar inte alltid det du blivit.
Men kommer alltid älska dig din fis! Iallafall alla "våra" år. Då vi var 1!
Glömmer aldrig!

Hoppas bara du inser snart vad du gör mot dig själv, det finns så många bättre människor omkring dig, som faktiskt bryr sig om dig.


Så många minnen, detta är bara ett fåtal av dom.
 En gång i tiden var det du&jag mot världen!
 

sov time.

Drog ut med Angelica , blev en låång runda. Det var sjukt skönt ute faktiskt :))
Mycket snack blev det, och ännu mer när jag kom hem och Michaela ringde.
Saknar dig, känns som det var värsta längesen jag träffade dig. lördags ;<

Nu ska jag sova faktiskt. Är gaanska trött och måste ju vara utvilad till morgondagens händelser ;) 

Har btw käkat massa mer glass med, tror jag måste till gymmet nu asså ;o

yummi!

 


Angelica next!

Therese har åkt hem nu. Hon ska ju jobba imorgon. :)
Är fett mätt, åt ett mjukt bröd och ett hårt bröd med tacos och nu spricker jag typ. Blir ju inte bättre för att jag proppar i mig läsk och godis ändå ;d.
Vi kollade på en film också , The ladykillers SJUKT DÅLIG FILM! usch

Ska snart dra mig till Angelica, hon har ju blivit väldigt mörkhårig, måste se hur det ser ut , säkert as snyggt ;) Ska ta med min hårförlägning också så ska hon se hur hon ser ut i det, :)  Så har tvättat det och så så det är lite mer freesh ;)

Hade hoppats på att Viktor skulle komma hit och sova med , men nej då har Markus och Martin snott med honom till Växjö.  Aja ska väl inte klaga , det är inte ofta dom får det så have fun och ta vara på tiden ;)


BIG NO!



BB!

Inga föräldrar hemma. Fick äntligen Niklas att plocka ur diskmaskinen. BINGO, 18 år och lika lat som katten Gustaf typ.
BB är påväg hit nu :) Vi ska dra upp till affären sen göra Tacos. Efter det blir det film, godis, glass och mycket snack! Vi har mycket att ta igen!




Godnatt

Har tränat med Koffe nu och har duschat .. Kollar på scrubs, men ska nog ta och sova. Tidigt för en gångsskull :) Får ju passa på när jag inte har Viktor jämte mig, av någon anledning blir det alltid så sent då. ;d 
sleep tight!

Imon blir det Angeilca och sen kommer Therese hit :))

 

Hemma igen

Kom precis hem nu ... och det suger. Det är så skönt att vara hos Viktor, även om det ända vi gjort idag är att vakna vid halv 3 och sen kolla på OC. Men jag gör det ju ända på honom.
Är så van vid det nu att nästan alltid vara med honom, så när jag kommer hem så känns det så tomt. Även om både mamma, pappa och alla hundar är runt om mig så är det ändå något som fattas. I sängen, i duschen, vid frukosten, någon att ligga och dega med framför TV;n. Även om hela soffan skulle vara full med människor, skulle det ända inte vara samma sak som att när det är du&jag




Onsdag

Fan vad tråkigt att läsa domma dagarna. Det ända vi gör är att kolla på OC och äta typ. Eller ah, nästan iallfall ;) Säsong 1 är snart färdig tittad, så jävla braaa :))

Blir ingen fotbollsträning idag heller, jävla ljumske..... ska träna hemma sen istället.
I helgen är det ju Karl-Oskar dagarna och RIX FM festivalen i Växjö och just nu är jag inte alls sugen på det.. Meeen blir nog ändring på det sen när det börjar närma sig :)




......

Har seriöst ingenting att skriva. Har värsta träningsverken från fotbollsträning igår, annars ingenting nytt. Är hos Viktor, föräldrarna är borta så vi fick laga mat själva. Det blev den super avancerade maträtten Nudlar ;) Vi fortsätter att plöja igenom första säsongen av OC :) (y

kände att jag behövde en bild i inlägget och då passar det ju bra med att lägga in denna återkommande bilden som ni sätt tidigare i bloggen. Efter som att jag äntligen ska hitta på något med Therese igen på torsdag :))


tuff natt?

Vi vaknade för typ 20 minuter sen och hade inte jag kollat på klockan så hade vi fortsatt göra det ett tag till. Ingen av oss förstod hur den kunde bli så mycket ;o vi brukar sova till ett, men längre än tre .. hallå?
Idag ska jag äntligen på fotbollsträning igen. Har inte tränat på 3 VECKOR. Jag har styrketränat 1 gång under den tiden, sen fick jag ju lymfinflamation och efter det så har det inte blivit av ;o
Oj vad jobbigt det kommer bli känner jag redan nu..

Aja, ska krypa ner i sängen och kolla på OC nu :))




suckkk

Seriöst, jag är värsta bra förloraren.. om det INTE är mot Viktor ;o. Dåligt väder var det och film hade Vi redan tittat på så vi spelade ett spel. Den försvunna diamanten. Så jävla fult. Den första sån saken jag kom på var en rövare, så alla mina startpengar försvann. Och men sen värsta flöt det på Jag kom på jätte många sånna och fick rubiner och Visum och så. Det tog skit lång tid för Viktor att komma på sin 2;a sån att vända. men tror ni inte diamant jäveln låg där eller? och då var han ca 10 steg ifrån dit man skulle tillbaka. Helt körd var jag ju då. /sadface som fan ...

ska fan ALDRIG spela ett spel med honom mer ........



fattar inte hur du kan göra så mot mig /cut


Showtime!

Camilla hämtade mig och mormor och körde till Alvesta. Alexander satt i bilen och babblade om sin ny kattunge, han hade döpt den till Messi. Det blev ju Viktor lite avis på sen när jag kom, eftersom att han ville att deras katt skulle heta Messi och inte Viggo ;).

Jag orkar somsagt ingenting idag så efter gaanska mycket tjat så fick jag Viktor att sätta på en film , Showtime blev det .  och inte Shutter Island som han tjatar om . Ingen thriller här inte .. :) Men Showtime var bra, den var rolig (y

Har inte gjort så mycket mer, förutom käkat fett god kyckling. BOOYA!





uj uj uj

Kom hem någon gång efter 3 inatt.. Tvättade av sminket och somnade bums!
Kvällen blev väl som den brukar bli, ett par jävlaa slagsmål, polisen, väktare och så. Alltid kul att titta på. Förutom när det är någon jag bryr mig om som är med.. ;d 
En slog två stycken med ett baseboll trä i huvudet så det gick av på mitten. Konstigt nog mådde dom fin fint ändå? hah .. 
Ena bråket var ju så jävla löjligt att det ens blev till? En kille skrev en sak till en tjej asså en snäll sak, sen bara kommer hennes killes bror typ med sina polare och köttar sönder. Såååå meningslöst. Om ni ska bråka kan ni ju göra det om något vettigt iallfall. 

Idag har jag både mensverk och baksmälla .. UNDERBART! Men Niklas drog upp mig vid 10 för att jag ska till Viktor strax. Blir nog att bara lägga mig i hans säng och sätta på en film. Orkar verligen inget annat. 

Dagens I-landproblem var med när jag öppnade kylskåpet. Har inte ätit kräm på evigheter, men idag avr jag verkligen sugen som fan på det. Tror ni inte att den var slut just idag eller :O #!!#@ 
ville verken har macka eller fil .. Så drack ett glas mjölk (ofc) och en kopp te och nu sitter jag här. 
Ah känner att inlägget blev gaanska långt så inte många som orkar läsa allt tror jag inte så slutar här.. 
Uppdaterar från Viktor sen, chiao! 

 


 

RSS 2.0