Jadu Amir

kan man gissa på , amandavardet kanskeeeee ? ;)


måndag

Nu har jag precis kollat på Sverige-England. 1-1 blev det men Sverige vann sin grupp iallfall. KANON :D
Nu kollar jag på Legally blond 2.

Imorgon ska vi bada på idrotten. Be en bön säger jag änu en gång! fyyyyfan. Jag HATAR att bada bland folk. men aja, måste göra det för att få godkänt så det är väl bara att hoppa i och simma några längder coh liv rädda än gång sen föna håret efter och gå helt skabb i skolan. >.<

lilla Bella nöjer sig inte med sina små gulliga ben, nej hon ska sno dom storas ;)


Be en bön

hemskt . ;'<


Vinnst igen

Hej allihopa :)
Har precis ätit nu efter att kommit hem från matchen mot Åby. Vinnst idag igen med 4-2, kanon! Men har fått fett ont i mitt höftben IGEN. Överansträngt det. Fan med. Spelade nästan hela matchen i lördags och matchen idag spelade jag hela så det blir att vila ifrån träningen imorgon, fick typ inte träna för mina tränare (n)  Men då får jag ju vila höftbenet åtminstonde 1 dag iallfall. Men ah, nu ska jag packa upp min väska och dricka lite te med min bror :)

Vinnst!

ÄNTLIGEN hemma! Usch, kunde sova i bilen iallfall. Steg upp klockan halv 8 och åkte bussen in till Therese dåja. Vi käkade lite och sen stack vi till samlingen. Fett långt var det till Ekenässjö . ;< typ 11 mil. Men vinnst blev det iallfall! 3-1 :)  och endast 1 mål av Linda, men borde fan varit mer >.< även av dom andra . shiet vad många lägen vi hade asså, men målvaktjäveln räddade ju hela tiden . ;d Nu ska jag strax käka och så blir det bara chill med massa onyttigt ikväll, har ju match imorgon med. Klockan 17:00 på IP mot Åby. Usssch, har verkligen inte lust att spela imon. Spelade 2 matcher förra helgen också och sen träning på måndag. Men aja, ha det gött.
puss


Snabbis

Jahapp, har cp brottom till bussen så blir bara snabbinlägg.   Jag gick och la mig fett tidigt igår, typ 11. Men gick upp klockan halv 8. Gav Bella mat och käkade själv en mumsig frukost. Har packat fotbollssakerna och dragit på mig kläder, pallar inte ens tänka på att sminka mig eller nått. Men iallfall. Ska ta bussen till Therese nu sen drar vi på match någonstans långt jävla bort ;O  kommer hem någon gång ikväll.
puss puss ;*

finns på mobilen !

sov dags

Hejhej, har typ inte gjort någonting. Kollat film och tjockat som fan typ, typ mys. Men ska sova nu för är fett trött och ska upp imorgon och åka 9 bussen in till alvesta, typ snark. Spela match imon med B-laget och A-laget på söndag. Imorgon ska vi långt bort åt helvete! längre bort än vetlanda. snopp på det (n. Men aja , so long bitches

HAHA , seriöst . så fult klipp alltså.  Men så ägd blir Dessie i slutet ;)


Blondinbella har även hon varit en lite fjortis som alla oss andra och inte alltid så himla prydlig.
spola fram till 2.40 så ser ni henne ;)



Fredag

Ja så nu ska jag sluta lipa och börja skriva lite här igen istället. Igår hade ingen någon lust till att laga mat eller gör någonting. Såd drog upp med bror min och köpte massor av pizza och så kollade familjen på Män som hatar kvinnor. Mamma har väntat himla länge på att få se den eftersom att hon läst boken och nu har den äntligen kommit på film. Tummen upp som fan på det för den var fetttt jävla bra för att vara svensk. Det är en thriller men ändå så ''mild'' så att jag kan kolla på den, det var ju super bra. 

Igår hade vi ju även den dagen för 7orna och 8orna. En hel del spyor blev det och massor av skratt ;D  hahaha .
Sen när man kom hem blev det ju som sagt inte så roligt. Ett sista farväl till Indra blev det.

Indras sista dag <3




:

ÄNTLIGEN!

tid att sitta här lugnt ... men just nu har jag ingen lust att skriva.

tog precis ett sista farväl av Indra. 7 underbara år blev det med dig. alldelles förlite säger jag bara. Jag älskar dig bby!
att din dödsdom skulle bli cancer i juvern var ingenting som någon trodde eller ville. Vi vet inte om du lider eller inte av det, men vi tänker inte låta dig gå såhär. Så nu låter vi dig somna in och bara tänka på alla fina minnen och spara dem inombords. för du är så jävla fin Indra och en av dem bästa hundarna jag träffat. Tack för tiden <3

R.I.P bby <3

snabb fix

Jahapp, mamma och pappa är på hundutställning och NU säger hon att det gick bra där så dom måste stanna för dom ska in igen. så jaha, om jag ska hinna in sen måste jag ta bussen så det är liteeeeeee brottom nu. sitter här i trosor och linne och känner att jag inte kommer att hinna ;o  men aja, måste rusa.
puss

finns på MOBILEN !   0705159389

blöta pussar

whää, jag vaknade idag klockan 07:40 av min hund stod och slickade mig som satan i ansiktet. Jag tog väck henne, men då kom hon tillnaka och fortsastte. Sen sprang hon till dörren och krafsade och sen sprang tillbaka över anfallde mig med pussar. Självklart hade hon hört när dom andra hundarna fått mat där nere så det vara bara att dra sig upp så att hon också fick det. Efter att hon käkat upp så kunde jag fridfullt ligga där och sova igen.

Nu är  jag fett jävla hungrig så nu ska jag käka frulle!  yee :)

Senare idag blir det in till Moheda för mitt lag ska typ spela vollyboll ute på vegby eller nått :p
blir väl roligt, pusspuss

tyckte det var dags för en bild oxå. :d

Pannkaka....

blev det verkligen i eftermiddags. haha. Jag skulle vara gullig och göra pannkakor till mig och min bror och visst blev det så! Pannkaka av hela skiten asså!  1 ända hel pannkaka blev det och det var den min pappa vände på ;). typ LOOOSER ... eheh. Men jah, Koffe tyckte det var gott och jag med. Som sagt det blir ju inte speciellt mycket helare imagen? :)
Har varit hos Emelie med henne, Linda och Michaela. Mycket trevligt. Sen stack Linda och då kom David, Anton och Viktor. Vi kollade på hem till Midgård, HAHA fetttt bra asså :D  Nu kom jag precis hem och ska sova lite. Emelie var gullig och skjusade hem mig. Liiiite väl mörkt faktist . ;d


Men ja, här kommer filmen Michaela, emelie och Linda . ;)
och alla andra förståss! Finns även en del 1 , men den är tyvärr bortagen :p Har inte sätt den men kan tänka mig att det var den delen då Dessie fick tårtan i ansiktet . HÖHÖ ;) Ganska lågt gjort, men fett roligt (y :D
Godnatt


ohyes

samma visa idag, klev upp värsta tidigt. Släppte ut Bella och så satte vi oss här, jag blev fullkomligt attackerad av MYGG. Fönster måste varit öppet hela natten, för faaan vad ont det gör.  Funderar på om jag orkar sätta på mig ett par mjukisar, men naae ... Nu blir det förstås The sims , jaojao ;)
Hoppas ni har det roligt i skolan :D


mys

Cha Cha, kom hem från michaela för ett tag sen, mår fett jävla illa för köpte ett glasspaket och smällde i oss. Tummen ner! Hyrde film, En Shoppaholics bekännelse. Tummen upp! Men usch, gick typ på hel spänn när jag skulle hem, alla kanske inte vet det men Linda Göthberg är faktist mörkrädd ;<. Faaan längtar inte till vintern asså. Men aja, kom hem oskadd även denna gången så yeye :)  Nu ska jag ta med mig Bella och upp sova.
Godnatt

Seriöst , jag dööör x'd
jaja, pusspuss Amir ;)

torsdag

Jahapp, då har det varit The Sims för hela slanten idag asså :D Fett bra går det med ;) . Men eftersom att vi bara har det på en av alla datorer så ville ju Niklas att man skulle dela med sig, så ahapp. Drog ut en runda med Bella och kollar friidrott nu. Väntar även på att michaela ska komma hem så blir det att dra till henne och mysa :)

Har feta nyheter med, men dom får ni inte veta förens på måndag ;) och dom som vet vad jag menar, får fan inte säga något till någon annan ;O  Det är hemligt lixommm .
pusspuss

The sims 3 <3

Yee, vaknade hos Therese igår  och hade fullt upp hela dagen så blev inget inlägg. Men nu så :)
Vaknade precis, tänkte det att. Ah då kan jag lika gärna gå upp nu än att somna vidare, måste ju komma in i takterna tills på måndag ;) Så då gjorde jag det, tungt var det, men så är det ju.  Nu ska jag spela The Sims 3  :DDDDDDD typ LOVE på de. Fick det igår, TOPPPPEN!  och ni som redan börjat skolan ,   HAHAHAHHAHHAHAAHAHAHA . jag tycker inte synd om er ;D

Internettttt IGEN!

wohooo , nu funkar Internet igen  :D!

och bästuuus fyllde år i lördags
Grattis som faaaann till honom! 

                            ALLTID <3
     


blev alvesta hela helgen med. Hade ju hoppats på mer folk, men eftersom att det var med några av dom bästa så var det ändå himla braaa :)) <3

Inaktiv? mjaa

Många undrar varför jag är så inaktiv på bloggen nu. enkel fråga.

jag är ju hundvakt åt min pappas chefshundaroch har varit det sen förra onsdagen och kommer att vara det till slutet av helgen. När jag är det kan jag inte gå iväg och göra något om jag inte tar dom med mig, för då får dom spel och blir helt galna, även om mina föräldrar eller syskon är med dom. Detta gör att jag typ endast sitter vid datorn hela tiden och det händer inget speciellt. Hur många vill läsa typ 5 inlägg om dagen där det står, ''sitter fortfarande vid datorn, åt nyss en kaka och drack cola''. Inte många va. Därför blir det inte speciellt många inlägg under tiden eftersom det inte händer något. Jag är hemma, i moheda och tränar, ute med kompisarna (om hundarna följer med) och sitter vid datorn.

Där har ni svaret på er fråga :) 
ha det bra

Sängen nästa

kan inte säga annat än att matchen gick piss .
2-2 ....
godnatt

Morrn morrn

då var man vaken denna dag också, taggaaa för ikväll!
ehm kom på innan att jag missade min tandläkar tid idag med, IGEN ... skulle varit där halv 1.  Sen så ringde dom såklart och då var jag sjuk och lå i sängen tydligen. ;)  halv 10 på torsdag istället,  whäää ;<<<   men som man bäddar får man ligga, eller hur  (; 
men match 19:00 på TALLEVI i Vislanda,   MOHEDA vs VISLANDA. wuhuuu :D
Fast jag är skadad i båda baklåren så ska jag fan vara med att kötta alltså , aldrig att jag missar denna matchen!
Min tränare vet ingenting heller så allting ska nog gå bra (y :)





måndag

åka till Therese nuuu , mysa med ngn gammal disneyfilm sen blire träning  !
puss


....

Jaa, det blev ut med michaela innan ja. träffade en himla massa annat folk också, osminkad och fräsch som man var, men whatever ... tänkte gör te , men orkar inte... (för det är ju så himla svårt att sätta på vattenkokaren, ploppa ner en tekula, och blanda i mjölk och honung)  ;d men ah. Ska ta ut Bella nu och sova istället.
Knarkat Alvedon hela dagen, tar även en nu med.
godnatt gott folk

wooop

väntar på att michaela jävel ska komma hemmmm !
hon åkte från öland för en pytteliten stund sen så snart så!
Har typ endast solat lite idag sen datornnn, funderar på att dricka lite te strax. Jag har fett ont i nacken, har haft det sen igår. Måste ha legat dåligt i fredags för jag har då inge minne av att jag gjorde något i fredagskväll där...
imon är det träning igen och då får vi reda på vilka som spelar första seriematchen mot VISLANDA!!!! fyfan, jag MÅSTE! det är detta jag väntat på ända sen vi fick reda på vilka vi skulle möta innan förra säsongen började. Var ju skadad när vi spelade mot dom förra gången, men nuuuu måste jag fan spela! Hoppas att nacken och baklåren har gått över till tisdag bara ...

bästa <3

aoo

Tja , har inte blivit någon uppdatering idag för har inte haft något att skriva, jag har varit hemma hela dagen. Solat och datorn (y  . Har precis kollat på Snuten i Hollywood med , yeye . sjukt bra (y ;)

och här är gårdagens bildddd , den beskriver ganska bra hur det var ;) 
GALET !

kanonkul (Y)

yeees, det blev kanon igår ;) hahah , sjuukt gött !
förutom att jag inte kunde gå den sista tiden utan att smärtan typ dödade mig , försök gå i klackar från halv 1på dagen till 2 på natten så ska ni få se . >.<  Men ja men ja, vad ska jag säga mer? Nu är det bara att sickta på Alvestadagarna nästa helg, wuhuuuu  ;)

!!!!!

Ska käka sen göra mig iordning sen blire kvart i 1 bussen in till stadenn .
och ikväll Rix fM och allt det  blablabla .. .
KARL-OSKAR <3


marie sääv <3



OCH DEN HÄR APAN FYLLER 15 ÅR IDAG !
GRATTIS SOM FAN DIN JÄVEL !
HJÄÄÄÄÄRTA


whää

nej, blev ingen uppdatering igår efter träningen för hade sprängande huvudvärk och mådde illa .. ;d
Idag mår jag bättre och ska ta och avsluta det jag började på igår, klippklipp!
Träning sen ikv oxååå

ohyeah

jag skulle ju sola, men det klarade jag typ i 5 min sen höll jag på att dö av värmen ;d OCH alla myggor ! det avr ungefär klockan halv 12 jag gick ut och då ska det väl fan inte vara nåfra myggor ute?! Mina ben är inte najsiga nu . ;<
Aja, eftersom att det var så fett varmt och myggorna sög ur allt blod jag hade så pallade jag inte bara ligga där så drog fram gräsklipparen och körde den i foppa tofflor och bikini (h  han inte klart för sen började det regna. Det har ioförsig slutat att regna nu men det är ingen sol så då får någon annan ta över . pyttttte lite färg fick jag iallfall :d
har precis duschat nu och ska väl ta och käka något med. Sen ikväll blir det fotbollsträninggg , yee :d


Sudden und Senja

jaa, efter att ha befriat rummet från myggor igår natt så var det bara till och sova, satan vad jag verkligen HATAR dom! Vaknade upp idag utav att Niklas stormade rummet och sa att Pappa var på väg med Sudden och Senja (min chefs hundar som jag ska ta  hand om i typ c1,5 vecka). Aja så då var det bara att pallra sig upp. Just nu funderar jag på att lägga mig och sola sen, värkar bli bra väder! :D
Vad ska ni göra idag? :))

Cha Cha

Hey hey , trevligttrevligt vare ute innan ja!
Dom dära vita hundarna jag ska ta hand om i 1,5 vecka kommer imorgon tidiht så ska gå upp och käka lite av Niklas stjärnvinst från liseberg, massor av GEISHA choklad ;)
sen ska jag göra mig iordning för sängen.
natti


heuheu

har precis varit ute lite med Bella, ska ge henne lite mat nu och sen drar vi ut med Michaela och Lina och ah. lite andra med kanske. finns på   <m o b i l e n3
puss

  
                             

(Blondin)bella

Just det ja, det skulle jag ta upp med. Asså Blondinbella, eller ska man fortfarande säga det? ehe. Aja, Bella har ju iallfall blivit BRUNETT, BLONDINbella har blivit BRUNETT . Asså vet inte vad jag tycker om detta. Det var fett fint, men hon är ju lixom blondinbella. Hela hennes varumärke är ju att hon är blond och heter blondinbella, det finns ju ingen blondinbella längre? Men jag tycker att det var ganska ''modigt'' eller vad man ska säga, av henne att färga det brunt. Det är ju nog en heeeel del som reagerat på det. Skulle typ Kenza bli blond hade det ju inte varit många som reagerat, men när Blondinbella blir BRUNETT då står det på ungefär varenda blogg, även min ;) Men aja, enligt min mening så tror jag iallfall att hon kommer bli blond igen någon gång i framtiden, för hon är ju trotsallt Blondinbella.

 
           Blondinbella               VS             Brunettbella 

typ tisdag

eyyyy, vaknade för en stund sen av en liten vovve som slickade mig i ansiktet. Vet inte redigt vad jag tycker om det men varje gång jag slutade klappa henne och bluindade för att sova igen så började hon slicka igen, så ja låg där och myste lite med henne sen var det bara att stiga upp. Har precis käkat frulle och fyller upp krafterna så jag orkar göra mig iordning och dra ut senare :d

lyssnar på MTV med, beeeeeeest!

.

yee, är fett trött nu så ska nog ta och dra mig till sängen snart. Ska ta ut Bella en sista gång sen göra mig iordning för att sova och drömma finfina drömmar, hähä ;)
NATTI


måste träffa denhär busen imon med för sen drar hon till öland. 
SADFACEEEE SOM FAN!

eeey

träningen var inte den bästa idag. Fick ett jävla astmaanfall så det sabbade hela träningen, fortsatte ju efter det när jag vilat och tagit medicinen & det men mådde piss. Aja, nog med klagande. Eller nej förresten, Koffe hade LOVAT mig at vi skulle kolla på film när jag kommit hem, men nähä då kan inte han för då sitter han och spelar WOW och typ raidar eller vad det heter och det kunde han ju självklart inte gå bort ifrån. gaaah.Imon är det upp och jobba för honom med så nu kunde han inte titta med mig heller. nänä.

Men ah, imorgon kommer Niklas hem ifrån Göteborg han har varit där med några kompisar i typ 3 dagar, bott på Skandic hotell, gått på liseberg och shoppat. huhu, det vill jag med ;d men iallfall, skönt har det varit utan honom (y  Nu får alla gärna joina mig på msn
later!
/L



jag suger..

jag vet . fan skriver aldrig något längre . :< 
men ah, vaknade upp med Bella hos mig imorse med, usch vad jag tycker om dig redan :)
blev en hel dag med henne igår hon följde med överallt, till och med när jag var hos emelie igår kväll och myste med film, då var hon där . Sov för det mesta men ändå (;  Det är skönt att hon är så fett lugn, jag har inte ens hört henne skälla ännu, undrar om hon ens kan det (;   men aja, jag har en super hund och så klagar jag på att hon inte skäller? hallå ..
aja, det var allt för mig for the moment, ikväll blir det träning . och ja, då ska även Bella med. goos på henne
/L

update

jaa, jag lever och jaa det var väl trevligt igår och jaa, hunden är hemma nu och namnet blev Bella :)
men ah, nu ska jag ut igen ,  shuuu  :*
SMS !

RSS 2.0