Måndag

Och den här jävla bloggen cpar igen , fan håller det på så här så pallar jag inte blogga....
Helgen var fetttt bra iallfall, förutom när jag vaknade upp igår och hade ont precis överallt och lite skador här och där. Menmen

sjukt jävla trött idag, är hos therese och kollar på Top model, hon pluggar med sen ska vi träna. Inte någon som helst lust till det idag, men så äre.
Chiao

Fredag

Studiedag och jag gick upp klockan 8! omg >.<
Har varit i stan hela dagen iallfall med lite olika folk. Blev en del inköp Och massor av kuuuuuuuul.  Har precis bakat kladdkakor till imorgon och kollar på Dirty Dancing /cry  :'d
kan inte skriva me för måååste fortsätta se!
Men marknad imon, ska stå klockan 08:30 och sälja för klassen, sen vara i moheda 10:45 för att spela match.

Torsdag

Hejsan, kom precis hem ifrån skolan. Ska käka lite fort, sticka ut med Bella och sen ringa Marie till Vislanda. Ikväll blir det att vara med Michaela och Emelie. Imorgon är det ju studiedag, det gillas!
Gjorde svenska saken idag iallafall, det var ju på tiden. Måste bara renskriva den och skicka den till min lärare, det lär väl ta minst lika lång tid det med...

Skolan idag har varit helt OK.
Imrogon blir det till banken tidigt och skriva i saker till mitt ID-kort för dom hade typ tappat bort dom :s  Hoppas på stan imorgon med, med Therese och Marie :)

Aja, nu ska jag gå ut med Bella, höres!
/L


bbyboo <3

Onsdag

yees, nu har jag och Therese precis käkat och jag läser lite bloggar. Denna gången blev jag överraskad med potatisplättar, gott värre! Jag ska ta och försöka göra lite svenska med, jag sa ju att jag skulle göra det igår men det gick inte så bra. Eller det gick rättare sagt inte överhuvudtaget. Har fortfarande inte börjat. Lite fail på mig asså.

Just det glömde säga att igår när jag kom hem ifrån innebandyn så fick jag sån damp på att mitt uppklippning på överhåret blivit så lång så jag tog en rakhyvel och tog bort ungefär 10 centimeter. På vissa ställen mer, andra mindre. Så nu känns det lite bättre igen :)  

Sen undrar jag om någon har ett tips på en bra Wavetång, måste hitta en ny någonstans. Det finns ju fan inte i en ända butik, det finns massor av plattänger, locktänger och massa sånt men fan inte en Wavetång, får fucking damp på det >.<

Aja, svenska ar det . chiao


Gullebulle ;) <3
 


Onsdag

Hej Hej, nu ska jag strax gå ut och vänta på Emelie så hon kan köra mig till skolan, efter skolan så ska jag ju som sagt hem till Therese och kommer hem vid typ 10 sen käka, sen duscha och det där. Så är inte säker på att det blir något mer inlägg idag. Men ni får ha en bra dag!
/L

Bild från alla <3 dag :)



Tisdag

Kom precis hem ifrån innebandyn och kollar på andra avenyn, måste käkaaaa med! Fan är alltid helt utsvulten efter att jag tränat! Imorgon blir det hem till Therese igen och sen på träning.
Aja, nu ska jag fortsätta glo . tjaa

Tisdag

Hej hej, nej igår blev det ingen uppdatering pågrundutav att jag åkte bussen efter skolan hem till Therese, var där och sen drog vi till träningen. Kom hem vid 10, käkade, duschade och sen orkade inte sätta mig vid datorn. Men iallfall, när jag kom till Therese så stod min gullebulle och stekte pannkakor till mig, ehee MUMS som fan på det! Sen kollade vi typ på massa TV, innan vi drog.

Träningen var faktist roouuulig! :)) Och idag var det typ en vanlig dag, fast det var skol IF möte så jag slapp hela NOn , HALLELUJAH asså. Nu ska jag sitta här lite, käka och försöka börja med en läxa som skulle varit inne i fredags, får se hur det blir med den ... Innebandy träning ikväll med, wohoooo :D


home again

Kom precis hem ifrån Älmhult. Har spelat match där. Resultatet behöver vi inte gå in på, ingen kommentar helt enkelt. Är äckligt hungrig så ska gå och käka nu, samtidigt som jag kollar på Ensam mamma söker.
hörs

(bild från vislandamatchen inte denna)

frulle + Idol

Cha Cha, vaknade för en stund sedan så sitter och käkar frulle och glor på alla idolprogrammen. Feettt bra! Det är endast dom första programmen innan dom gått vidare som är roliga , ;D
Någon som redan har någon favorit? ;)  JON är fett bra iaf!


Vem kan stoppa mig när jag bara rullar fram? ... det undrar man

Hejsannn, kom hem från min syster nu. Det var trevligt! Lisa och Arvid var även där så det avr 3 småbarn som rusade runt. Eller 2, Arvid är ju bara 7 månader och tjock som få ;) Om ni undrar varför jag valde denna rubrik så är det för att verkligen rullar fram. Åt massor av god mat, grillat och sånt sen som efterätten blev det Chokladpudding med grädde, så innihelvete gott alltihop så jag spricker asså.
Just nu kollar jag på det progammet med alla kändisar som ska göra saker.
Vad har ni gjort idag?

Lördag

Hejhej, har precis vaknat och käkat frukost efter en inte så bra natt. Vaknar hela tiden och får feta hostatacker. Hinner typ inte skriva nu, för mina bröders match började för 13 minuter sen och jag ska klä på mig och så och sticka ner dit. Efter den så ska vi till min syster också, så kommer hem någon gång senareee.
puss

fredag

pallar itne skriva om dagen. den har både varit toppen och fettttt dålig. Just nu sitter jag här och kollar bloggar som vanligt :d

läs här http://nyheter24.se/noje/skonhet/313027-de-har-varldens-fulast-frisyrer . Haha, Dessie ligger 1:a på nyheter24 lista på ''Världens fulaste frisyrer'' . ;)

Kan ju inte bara sluta skratta asså :'d

Torsdag

Cha Cha, idag var det skoljoggen i skolan och fuckkkk den! Jag och Anna skulle springa den långarundan tillsammans men då sprang vi fel för det var så fett dåligt snitslat. Fatta arga vi blev eller, så efter 30 minuter var vi tillbaka till grusplanen och köttade dom som hade fixat det.

Men aja. Jag kom hem för en stund sen, käkade lite med min bror och nu sitter jag här. Som jag egentligen inte borde göra för jag har 1 hel A4 att skriva om min Mobergtur tills imorgon och jag har inte börjat. Sen måste jag packa mina träningsklädere och packa upp dom jag haft i skolan sen äta 1 gång till. Och jag ska hinna gör allt det på typ 1 Timme. Sen ska jag och pappa till sjukgymnasten i växjö med Hedwig och hon ska gå i trasken. Sen blir det att feting skynda oss till min träning.

bjuder på en lite smågammal bilddddd

Onsdag

Hej Hej, tänkte försöka slita mig ifrån boken och skriva ett snabbinlägg. Efter skolan följde jag med michaela hem, vi käkade massor och stack sedan för att möta Angelica vid bussen :) När vi mött henne så var vi lite i Vislanda och pratade med människor som kom. Michaela stack, så Angelica och jag gick till mig för att hämta Bella. Det blev att gå en runda och prata om allt som vanligt, gos :) . Just nu har jag precis käkat och kollat på Sverige-Malta. Fett dåligt med bara 1-0 omg >.< Menmen.. Läser världens bästa bok, eller ska jag säga en bok av världens bästa författare. Syskonkärlek av KATARINA VON BREDOW <3 Jag har läst alla hennes böcker flera gånger om och hon är en sån sjukt bra författare så det finns fan inte ord för att. Nu ska jag gå och läsa ännu mer! tror det är 4 gången jag läser just denna boken, topppen bra (y

Imorgon är det förresten skoljoggen. (y   Efter den så har vi lunch sen 1 lektion och sen idrott. Och som grädden på moset  FOTBOLLSTRÄNING, äntligennnn !

vi vet, vi är tuffa!


Tisdag

Wohoo äntligen lite tid till datorn. Eller ungefär 10 min >.< Skolan idag då ja. Efter den stannade jag och Michaela kvar på skolan vi hade bestämt att vi skulle plugga, det gick ju som det gick med det. Vi var nere i dansstudion med Nellie där hon tränade, haha massor av skoj blev det. Sen efter det blev det hem och käka sedan upp och träna innebandy och wohoo, fett skoj var det ;)

men nu ska jag dricka te med min bror så hinner inte mer , pussss

Måndag

Yes så här här det, att jag precis kom hem ifrån Michaela och gjort en kopp te till mig och Christoffer. När jag var hos Michaela stack vi till Ica och köpte ett 2 liter glasspaket som vanligt, Vanilj/Choklad denna gången, helt ok! Sen satte vi på en film som jag för tillfället inte kommer ihåg vad den hette. Har sätt den innan, men den var lika bra denna gång (y. 

Efter den stack vi hem till mig, hämtade Bella och sen stack ut. Träffade David, Anton och Ijo och bosatte oss vid panos och snackade om massa möjligt, bli inte förvånad om du var en av alla som nämdes ;) Hade faktist jacka på mig, haha detta låter kanske helt knäppt men har ju bara gått runt i koftor och tjocktröjor hela tiden under sommaren men nu tog jag en jacka och herregud vad skönt! Bara känslan av att ha en på sig var sjukt go, den var inte så tjock men ändå gudomligt skön. Hahah, ska nog stoppa där det låter fan som om jag tänder på jackor ;O. Nu ska jag kila upp med te koppen till bror min, Chiao ;*

förresten, det BLIR innebandy imorgon, det är bestämt . wiho

Måndag

Cha Cha. Sitter hos michaela just nu så skriver lite fort. Vi ska nog sätta på en film och käka popcorn, sjuklingar som vi båda är. Skoldagen gick väl bra, har varit helt hyper typ. Är alltid det när jag varit sjuk och inte umgåtts med någon på någon dag ;o. Skolfoto var det ju idag med, OMG!!! Föurom att jag knappt syns för jag står bakom Chamoouni. Hans huvudbörjar typ precis exakt där min haka slutar, så ser ju inte halsen eller någontin endast huvudet typ. Så ser ju inte alls fet ut typ >.<  Mennnmen....

Just det, ni kommer inte tro det men det är faktist sant Linda Göthberg KANSKE ska börja på Innebandy imorgon, troligen iallfall ;). HAhaha, jag skrattar till och med själv när jag tänker på det. Men det laget har endast spelat innebandy i 1 säsong så vi är väl på samma nivå typ iallfall. Men det är typ för att jag känner att jag vill göra något mer än fotboll och många av mina kompisar spelar där och dom behöver mer spelare för att kunna spela i serien så, ja snäll som man är så ställer man ju upp ;) (a).

Men nä, nu ska jag inte sitta här längre nu ska jag och michaela gå och gosa ner oss med popcorn och film! 
puss  

Mjaou

Yeye, jag mår lite bättre nu faktist efter alvedon och massa varmasaker. Vilade lite innan och nu kollar jag på tv. Ska faktist gå och lägga mig snart ihopp om att vara pigg imon. Det första min pappa sa när ha kom hem var typ, ''svininfluensan''. Eh , jag bah fuck heller ;O  . Aldrig att jag har svininfluensan. Jag har ont i halsen, feber, ont i hela kroppen men INTE svininfluensan.


hittade denna innan, den handlar om kissie ;) och ja det är hon som pratar i bakgrunden, det är ifrån hennes videobloggar. i början är den rätt lam men sen blir den heeelt ok!  Hon själv tycker att den stämmer in på henne bra. Vad tycker ni? :)


Godmorgon gullungar

uschaa, nuu vaknade jag. Eller vaknade tidigare men låg och somnade om och vaknade hela tiden, fyfan vill bara ligga i sängen hela dagen. Och Jag som alltid är hungrig hela tiden känner verkligen inte för mat ens. DÅ är det illa ;o haha. Men har druckit 7 koppar te, så nu mår jag illa. Känner mig fett svag och ska nog krypa ner i sängen igen strax. Mamma ringde precis och sa att dom var påväg hem ifrån Öland, tack gode gud! Då får pappa göra varm choklad och pyssla om mig och mamma (som även också blivit sjuk tydligen).

Hoppas på att bli lite piggare till imon så att jag kan gå till skolan. Det är ju skolfoto. Vill gentligen inte men somsagt tror jag skrev det igår, det hör faktist till tycker jag och det är även sista året ju. Menmen, vi får väl se hur det blir. Kommer ju inte kunna träna iallfall. tummen ner på deeeeee. ;<


sweet dreams

Nu ska jag sova, känner att det bara blir sämre och sämre. Men ska ta och sova nu sen starta morgonen med massor av te imorgon. Ni får ha det så bra.
natti natti

btw; saknar många av er på grönkulla . ..
speciellt Therese, Ella och Wille  ;< 
puss på er !


bäääästus är fett saknad med. ses snart bby <3

ZLAAAATAN !

NÄSAN RINNER
HALSEN DÖDAR MIG
LIKASÅ HUVUDET

mennn
JAG HAR CHIPS
ÄVEN COLA
OCH SVERIGEEE VANN !! :'D

Zlatan kan faktist vara bra att ha ibland :D!!


Min bror gör verkligen allt för att få mig arg

Jag: Gå till affären och lämna filmen.
Niklas: okej, jag köper chips till mig med å så.
Jag: aha, men köp till oss andra med då
Niklas: nej ni får väl gå själva
Jag: men förhelvete lägg av köp till oss också när du är där och jag är fan sjuk

efter 15min kommer han hem igen

Niklas: Så, om ni vill ha så får ni gå och köpa det
Jag är tyst
Niklas kommer och: Kolla jag köpte bara till mig själv ska ni gå och köpa eller?
Jag: Nej, jag vet att du köpte till oss också, bara det att du vill att jag ska tro att du inte gorde det och få ett utbrott...
Niklas: neeeej, kolla då :O
Jag: ah okej
jag går mot honom
Niklas skyndar sig till bordet för att kasta en ryggsäck på påsen han handlat ihopp om att jag inte ska se den
Jag: se jag sa ju det, och bra att du typ mosade allting nu.
Niklas: jaa !  ''slår på väskan som ligger över chipsen''
Jag: MEN FÖRHELVETE LÄGG AV !!
Niklas: Se, nu lyckades jag :D


idiot

Amir är ju bara för grym asså

oh no, Bara han inte kommer till mitt skolfoto på måndag och står jämte mig då kommer jag ju se ännu fulare ut. /crybaby



HAHAHAHHH, taikuk och sagga på hela låren (y
 


Neeeeeeeeeeeeej

Jaha, då är man sjuk. Tog precis tempern och den visade 38.2 och eftersom att jag har väldigt låg temp så är det mycket feber för mig. Har även vita blåsor i halsen såg jag precis, jag har alltid ont i halsen när jag vaknar andra halvan av året men nu var det ju ett tag sen jag vaknade och har även druckit te så tyckte det borde gått väck, men som sagt så kollade jag i speglen och då var det saker i halsen som jag itne ville ha där. även sen ''snoppen'' som man har i halsen var typ halva delen vit, haha . typ cp

Menmen, detta gör att det inte blir Michaela idag, tråk. Mamma och pappa är fortfarande på Öland, Niklas ska till en kompis och Koffe ska och Lana, så jag får sitta här helt lonley med datorn och hundarna typ :(  Men kan ju alltid önska att jag är sjuk på måndag för då är det skolfoto, uschh . Man blir verkligen ALDRIG bra på dom. Fast kanske sticker dit bara för att vara med på det, för det är ju ändå sista året.


Sminktips från Amir är väl alltid trevligt.  eller ? ;)




Eller när han leker sina kompisar ;)


Amandavardet fyrlingar





hahah cute boy ;) ser verkligen ut som en flicka !



_______________________________________________________________________________________





Asså ah.. I första inlägget är det väl lite roligt när han harklar sig och så.. men asså, neeej. DISS på han, ser bara äcklig ut eller nått. ;s

aja, nu ska jag strax göra mig iordning och sen dra till michaelak . see ya bitches

HISS!

Vet inte om det där HISS och DISS är något för mig, för varenda jävel lägger in hissar och dissar överallt på sin blogg. Men nu måste jag verkligen HISSA en starkt asså! Och honom hittar ni här Atlemusic. Sjukt bra rim och allt .   tuuummmen upp


två av hans värk ;)
 




BLOGGG IGEN!

Fyfaan, bloggen har inte funkat på 3 dagar ;o asså det ahr inte funkat att logga in på den eller någonting .. Så fett störande. Men nu när jag testade igen så funkade det,  happy faceeee :D

Kom hem ifrån Mobergrundan igår iallfall. Alla vet kanske inte vad det är, men när man går på min skola i 9:an så cyklar man alltid Mobergrundan med klassen i 2 dagar. För er som läst Utvandrarna eller sätt den vet vad det är kanske. Vi cyklar flera mil om dagen och så syklar vi runt till dem olika platserna som Utvandrarna handlar om. T.ex Duvemåla, Korpamoen och Klasatorpet m.m   Just dom guidade visningarna på dem olika ställerna är fett tråkiga men sen sov vi ju på ett vandrarhem i Moshultamåla och där var det massa roligt!  ;D  Men nej jag orkar inte berätta vad vi gjorde å så,  massor av saker var det iaf, ni får skylla er själva att ni inte var med ;) Säger sin Dessie, ''feel the pain''! 

Just nu sitter jag och kollar på massa videbloggar,  hahahahaaa,  härligthärligt(y 
Senare när jag orkat göra mig iordning drar jag till Michaela :)
pusss

hahaha , aaw . :'d Hur mycket du än försöker så går det inte, inseee ;)


ingen kommentar

JA, vi må båda heta Göthberg och det är inte så vanligt och vi bor värsta nära varandra men nej vi är verkligen INTE släkt.


Hola

Nu skriver jag lite fort sen måååste jag käka asså. Kurrar typ fett mycket i min stora mage . ;o
Men sitter och kollar på top model. och i skolan idag, wohoo linda BADADE! Weei typ kanska stolt faktist! Jaja , vissa tänker säkert  . men åååh fjortis så töntigt!  Men kan inte hjälpa det, känner mig fett skabb när jag har blött hår och allt och så många tittar. Menmen, det var inte så farligt sen trots allt, himla skönt faktist och roligt. Tummen upp för det. 

Men som sagt nu måste jag käka innan jag dör asså ;o


RSS 2.0