Fix

Ska upp i duschen, shave my body, köra lite peeling och känna mig som en människa igen.
Hörs sen ;)





Ny header

Gjorde den på inte ens 10 minuter. Så, så fin blev den inte, men den  andra var ju så sjukt gammal . ;o


Vägskälsdansen (?!)

Idag är det fotbollensdag + Vägskälsdansen.. Eller typ inte vägskälsdansen .. Det är nog ingen som fixar den i år, men vi som varit med i alla år känner väl lite Vägskäls feeling ändå... eller? Frågan är bara vafan ska vi göra då? Inte precis kul att vara ute hela tiden som man brukar vara , eftersom att det inte är något sånt egentligen . och tänk om det regnar?  hmm . .

Såg föressten en ertikel om Kissie .. Haha
  


jaja

Heey   ...
Är äntligen hemma igen ...
Kom hem och sov igår vid 2. Mamma väckte mig vid 1 idag, sjukt trött var jag ändå. Men slängde i mig lite frukost sen åkte vi in till växjö, dom skulle handla mat. Och såklart är det alltid bra att åka in med päronen, så man själv kan få med sig lite hem.

Ja, mitt hår behöver repareras . ;d
 

Hos jennie

Var och kollade på fotbollen . Där jag hittade Viktor och dom. Inte gick det så bra för Vislanda inte.
Efter den var det snabbt hem sen åkte jag, Marie, Michaela och Emelie till Jennie i Grimslöv. Är här nu och det är en del folk. Vi har kollat på Pinapple Express . Lite rolig var den ibland . :) 
Aja, ska vara social igen . bye

upp och iväg

ska dra in i duschen och vara klar på 10 min , sen dra ner på fotboll .
tja


låång natt.

ayyee . ..
Kom hem från Linda för en liten stund sen.
Var som sagt på bilbingo igår. det tog mer än 3 timmar. det var väl roligt dem 2 första timmarna. Men sen gick dt verkligen neråt. Vi var 5 stycken i bilen. Det var sammanlagt 14 bingon man kunde spela. Så vi vaqr 5 stycken med 14 brickor var , men inte fan vann vi någonting! det gjorde det bara ännu tråkigare .. 

 

Efter bilbingot drog jag till Jennie där Martin och Viktor var med. Vi kollade på både 50 first dates och I taket lyser stjärnorna. och självklart gjorde Martin det han är så jävla bra på . hahah,  (y 
Vi drog därifrån vad halv 2, dom skjussade mig till Linda där hon och Michaela var. Vi kollade på tv snackade lite och ah .. Härliga tjejer :) 

 

Delade säng med Michaela har ingen aning om vad fan vi gjorde inatt. Haha lakanen var typ på golvet mitt påslakan till täcket var med på golvet och sängen såg förjävlig ut ;o  

Idag blir det nog att inte göra någonting. Regnar som fan ute ... blir nog xbox med bröderna sen . ;)


Härlig dag :)

Yeye ..
eftersom att solen lyste på bra och jag hatar att bara ligga och steka och istället brukar göra saker ute samtidigt. Så joinade jag mormor och Niklas när dom plockade röda vinbär. Tröttnade dock efter 10 minuter typ och hämtade kameran och fotade hundarna och sånt istället. Man stod och plockade och plockade och plockade men det tog ju aldrig slut lixom.
När dom var klara där rensade jag lite i hundgården istället. Massa maskrosor och skit som växer där.

   
  
  
Tryck på bilderna för att få dom större

Nu ska jag läsa lite bloggar sen in i dushen. Ha det!

booya

Heey  ..
Igår fortsatte jag kvällen med att kolla på film med Niklas. Tro det eller ej men det gjorde jag faktiskt. och helt lugnt var det. (y Phone booth hette den. Asså. .... Men tanke på att hela filmen utspelade sig i en telefon kiosk så var den väl okej ändå.
 


Himlen kan man inte klaga på idag heller såg jag när jag klev upp.. så blir väl att bada eller att bara steka ute på trädgården. Ikväll är det bilbingo i Grimslöv som gäller, har aldrig varit på det så får väl se vad jag tycker om det sen. Kan inte tänka mig att det är super kul precis . menmen :)

Rubrik ...

huhu ..
jävla längesen jag skrev något här ... Sist var I'm back .. men ja det såg vi ju att jag tydligen inte var. ;D
Min pojkvän tjatar ungefär varenda gång jag säger något om en blogg att jag borde skriva något på min blogg igen.. men jag vet inte, vår bärbara dator är sönder och om jag känner mina föräldrar lär den aldrig börja funka igen heller. och inte roligt att blogga på en stationär (?!) 

Idag har jag iallfall vaknat upp hos Viktor. Alltid lika mys (: eller nej inte riktigt lika mys idag för han var så trött och off. men det var inte jag så tillslut fick jag upp honom från sängen så jag kunde få lite frukost ;) det vanliga ... Rostat bröd med smör, ost och marmelad och O'boy såklart :) Vi kollade på film sen hämtade föräldrarna mig för vi skulle hämta mormor vid tågstationen (y. För er som inte vet så bor hon i Falun 52 mil här ifrån så träffar inte henne överdrivet ofta. 

Har läst klart alla bloggar som jag läser + några random till så vet inte vad jag ska göra nu faktiskt. Därför jag skriver här . ;) 

Eftersom att jag inte hade någon redigt passande bild till inlägget så blir
det en på mig och han som fick migg att ens skriva det . (;
 

RSS 2.0